PSTRUZI VAŘENÍ NAMODRO S MÁSLEM.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY PSTRUH / 




INGREDIENCE: 6 pstruhů po 200 g , 1,1 l vody, sůl, 1/16 1 octa, 5 zrnek pepře a nového koření a 120 g čerstvého másla.

POSTUP PŘÍPRAVY: Pstruhy zabijeme krátce před úpravou. Při kuchání je držíme za žábry a pracujeme na mokrém prkénku, abychom nesetřeli hlen, kterým jsou pstruzi pokryti, neboť právě ten působí, že při vaření zmodrají. Po vyjmutá vnitřností dobře vypláchneme břišní dutinu a ostrým nožem odstraníme žábry, které jsou umístěny pod skřelemi. U vykuchaných a osolených jednotlivých pstruhů provlékneme hlavou a ocasem nit navléknutou na jehle
a konce nitě svážeme. Tím pstruhy stočíme do pěkného tvaru. Do vody dáme sůl, přidáme ocet a asi 15 minut roztok vaříme. Do vařícího vývaru vložíme připravené pstruhy a na mírném ohni, skoro neznatelným varem je vaříme asi 10 až 12 minut. Uvařené pstruhy vyjmeme, nit přestřihneme a odstraníme. Pstruhy upravíme na mísu a ozdobíme petrželkou a na dílky nakrájeným citrónem. Podáváme s vařenými brambory sypanými rozsekanou petrželkou a s rozehřátým máslem v omáčníku.



PSTRUZI VAŘENÍ NAMODRO S MÁSLEM. PSTRUZI VAŘENÍ NAMODRO S MÁSLEM.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1387 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz